Odata cu ocazia optimizarii unui website ce este bine sa tinem minte

20 Nov

Cu ocazia optimizarii unui site, pentru motoarele de cautare poate fi la fel de deosebit destul de optimizarea interna cat si optimizarea externa. In privinta performantelor unui website numele de domeniu ales cum ar fi si calitatea serviciului de cazare, sunt de asemenea factori esentiali. Este indicat ca numele de domeniu sa fie unul sugestiv, de exemplu daca poate fi vorba despre un website dedicat serviciului de inchirieri de masini atunci este oportun sa alegem un nume de domeniu care reflecta cat se poate de clar acest serviciu. De asemenea este foarte deosebit metoda sau programele odata cu care se realizeaza constructia unui . In zilele de astazi din nou oricine poate realiza un si fara cunostinte de programare foarte aprofundate pentru ca sunt destul de multe programe gratuite pe internet odata cu care se poate face un site, insa fiecare dintre aceste programe are si limite precum si avantaje. Cand am dori insa un site odata cu adevarat performant din toate punctele de vedere atunci cel mai indicat poate fi sa cautam o societatea specializata care poate presta servicii de calitate in acest domeniu: citeste aici
Optimizarea interna al unui este o materie foarte vasta, astfel ne vom rezuma cat priveste la cateva dintre edeile mai importante ale optimizarii din internul. Cand se doreste ca un website sa ocupa o pozitie buna in motoarele de cautare de exemplu pe baza expresiei de cautare, inchirieri de masini, atunci este foarte indicat ca structura interna al websiteului sa fie astfel conceput astfel sa fie bogat in texte iar textele respective sa fie bogate in variatia expresiei, inchirieri de masini. Este foarte folositor cand expresia este parte componenta al mai multori titluri, in cadrul paginilor din internul ale site-ului. La fel de important poate fi ca expresia sa apara cu litere cat mai ridicate si odata cu litere ingrosate, in cadrul continutului. De asemenea este destul de indicat ca paginile websiteului sa contina descrieri meta corecte. Descrierile meta trebuie sa reflecte continutul paginilor la care se refera. Aceste descrieriri sa nu fie mai lungi decat 160 – 200 de caractere. Daca paginile unui website contin foarte multe imagini sau alte elemente din cauza carora se incarca dificil atunci neaparat trebuiesc luate masuri pentru a mareste viteza lor de incarcare numai pentru ca altfel acest lucru poate fi daunator. Conteaza si originalitatea precum si relevanta textelor. In orice ocazie trebuie sa incercam sa impodobim site-ul impreuna cu imagini si impreuna cu texte originale numai pentru ca textele copiate de pe alte surse din mediul online nu au o valoare destul de mare pentru motoarele de cautare. Trebuie sa avem grija si de structura websiteului in general, de exemplu poate fi foarte folositor daca vizitatorii pot ajunge oriunde in website, din maxim 3 click-uri.
Optimizarea externa in principiu se rezuma la culegerea de referinte pentru website-ul care realizeaza obiectul promovarii. La fel ca si optimizarea interna si optimizarea externa este un subiect destul de vast iar astfel si in acest caz ne vom limita cat priveste la unele elemente mai importante. O posibilitate pentru a aduna referinte bun pentru un site poate fi inscrierea in directoarele de link-uri afla mai mult Cand se doreste promovarea de exemplu pe baza expresiei, inchirieri de masini, atunci este foarte indicat ca cu ocazia inscrierii in directoare sa completam campul alocat pentru cuvintele cheie impreuna cu aceasta expresie precum si odata cu alte expresii similare. Trebuie sa fim atenti si la nivelul in care vom inscrie website-ul respectiv poate fi foarte indicat sa nu inscriem website-ul odata cu acelasi titlu si cu acelasi caracterizare in multe directoare. Caracterizarea site-ul in directoare, trebuie sa fie unul mai scurt, facut doar din cateva propozitii sugestive. Dintre celelalte posibilitati de promovare mai putem aminti si forumurile, blogurile, comentariile pe alte website-uri, intentionat locuri de la internet unde putem lasa o semnatura sub forma unui link catre site-ul nostru.

Advertisements
%d bloggers like this: