Importanta tehnicilor SEO (Search Engine Optimisation) pentru motoarele de cautare

31 Oct

Potrivit Secret Blog un fost angajat Search engine, Andre Weyher, a ales sa rupa tacerea si sa spuna cum vede Motoarele de cautare strategiile SEO actuale dar si ce s-a schimbat in ultimele luni. Nu se intampla ca in fiecare noapte sa auzi pe cineva de la Motoarele de cautare si pe care nu il cheama Matt Cutts sa vorbeasca despre strategii promovare seo si optimizare seo. Profilul lui Andre Weyher de LinkedIn mentioneaza locurile ocupate la Search engine in decursul timpului. In interviul acordat acesta el fi de ajutor webmasterii sa inteleaga cat de cat cum vede Motoarele de cautare anumite strategii si tactici Optimizare seo. Inainte ca articolul sa apara aceia incepand cu la Motoarele de cautare nu au vrut sa comenteze insa dupa aparitie, oficialii motorului de cautare au sustinut ca Andre Weyher nu a ocupat la Search engine pozitiile din LinkedIn. Weyher a explicat ca fiecare persoana pornind de la ’search quality team’ acopera o anumita ‘piata’. Despre Link Building, Andre Weyher sustine ca toata lumea a stiut ca Penguin a vizat link-urile dar nimeni nu a crezut ca impactul asupra website-urilor o sa fie destul de de mare.

”In acesta etapa Motoarele de cautare, doar un webmaster fara minte ar putea sa se mai bazeze pe aceleasi practici pe care le folosea cu succes in momentul acesta 8 luni”, a spus Andre Weyher. Cand vorbeste de etapa, Weyher se refera la Penguin care a fost updatat la sfarsitul lui Aprilie. Search engine a estimat ca o sa afecteze 3 la suta dintre rezultatele cautarilor. Apoi au mai fost doua modificari la Penguin, la sfarsitul lui May si inceputul lui Octombrie. ”Sa luam Page Rank ca exemplu; in trecut cand obtineai link de la oricare site impreuna cu PR mare era mereu folositor insa imediat conteaza mai mult tema site-lui, relevanta. Acesta poate fi noul PageRank”, a spus Weyher. Despre inscrierea in directoare, fostul angajat Motoarele de cautare spune este o metoda inca buna cat priveste cand acele directoare sunt de nisa, de calitate buna, moderate.

Provenienta backlink-urilor conteaza foarte destul de mult, Weyher afirma ca este important cum arata locul din care se indreapta. Cand poate fi numai o pagina in care sunt ‘atarnate’ mai multe link-uri sau cand exista prea multe link-uri cu anchor text identic s-ar putea sa fie probleme. In incheiere, Weyher a dat un sfat “Incearca sa construiesti un site la fel ca si cum Optimizare seo nu ar realizeaza parte din planul tau” de optimizare site

YouTube nu este doar un website un poti sa asculti muzica si sa vezi clipuri amuzante.
Este al doilea mare motor de cautare din lume care te poate fi de ajutor la optimizarea SEO. In acest tutorial o sa iti scriu concret si noi da un exemplu despre cum poti realiza trafic si beneficii pentru site-ul tau utilizand YouTube.
Clipurile de pe YouTube apar tot mai destul de mult la rezultatele cautarilor din Search engine astfel un singur clip incarcat ti-ar putea fi de ajutor destul de destul de mult in privinta traficului. Cum asta? Simplu. Sub clip ai oportunitatea sa iti pui o parte date si sa pui si link-ul websiteului sau blogului pe care vrei sa-l promovezi.
Cu siguranta o parte dintre cei interesati de videoclip vor accesa si link-ul pus de tine. Am promis un exemplu real asa ca poti sa-l citesti in continuare. Deschide Google si cauta ‘enter sandman’ poate fi o piesa pornind de la Metallica.
Nu ai cum sa o retazi pentru ca poate fi pe primul spatiu. Negresit la primele productie cand cauti ceva mai cunoscut apare Wiki, situatia s-a schimbat. Intra pe YouTube si vei vea ca persoana care a uploadat clipul si-a pus si link-ul blogului. Clipul dispune peste 62 de milioane de vizualizari. Socoteste imediat ce trafic a avut acel blog daca cel putin Trei la suta dintre aceia care au vazut clipul au intrat si pe blogul respectiv. Suna bine? Ce ai tu de facut? Sa zicem ca ai un site in care prezinti tiparuri de de camioane. Uploadeaza – sau il poti face in aceste locuri – un clip cu tot felul de camioane si pune asa cum trebuie cuvantul cheie. Filmuletul sa se numeasca de ex. Cele mai frumoase camioane, Categorii de camioane, Camioane performante. E decat un exemplu dar ai prins faza. Nu uita sa iti pui link-ul catre website-ul pe care vrei sa-l promovezi. Linkul il poti pune pe integral site-urile de socializare. Impreuna cu cat are mai multe vizionari cu foarte dispune mai multe sanse de a urca si in shearch engine Search engine.

La fel de importanta precum promovarea si promovare site in sistemele social media, este si avansare Optimizare seo (Search Engine Optimisation). La ora din zilele noastre, google GOOGLE, fiind cel mai folosit motor de cautare de catre utilizatorii online din Tara noastra, distractie un rol extraordinar de deosebit in generarea de trafic targetat, ajuntand potentialii clienti sa ajunga la o maniera extrem de simpla, la serviciile sau produsele cautate. Este extraordinar de deosebit sa tinem cont de toti factorii care influenteaza clasificarea in topul de cautare Motoarele de cautare, astfel reusind sa transformati vizitele potentialilor clienti din website-ul dumneavoastra in profit.

Modificarile radicale din cadrul algoritmului de cautare (Penguin & Panda) ne garanteaza faptul ca concurenta nu doar fel de clasificare in topul de cautare Search engine se realizeaza nivelul de efort depus si calitatea acestuia in procesul de optimizare si promovare a unui serviciu de realizare website web.

Advertisements
%d bloggers like this: